Cerinte suplimentare la NIN ?

Cerinte noi la NIN?

Din cate stim, rata promovarii interviului a ramas relativ aceeasi, desi persoanele care s-au prezentat de mai multe ori pana sa obtina NI sau poate au renuntat dupa prima incercare tind sa indreptateasca zvonurile ca nu se mai acorda NI romanilor.

Incurajam pe aceasta cale romanii spunandu-le ca se poate obtine NI, chiar daca nu din prima incercare, atata timp cat se prezinta la interviu cu actele necesare, isi cunosc drepturile si obligatiile si cunosc suficient engleza sau se prezinta cu un interpret prin intermediul caruia poate sa poata sa raspunda clar, la obiect si corect la intrebarile puse de functionarul de la Job Centre Plus.

Este foarte important sa porniti cu dreptul in afacerea dvs., sa evitati confuziile legate de statutul dvs. si sa fiti informat in privinta obligatiilor pe care le aveti ca persoana self-employed.

Sfatul nostru ar fi ca, inainte sa porniti la drum in deschiderea unei afaceri in UK, sa va consultati intotdeauna cu un contabil autorizat care va poate face o prezentare clara asupra cerintelor si obligatiilor legale in functie de contextul afacerii dvs., mai degraba decat sa mergeti nesiguri la interviu, cu acte sau informatii contradictorii, incomplete sau incorecte adunate de la alti romani.

De multe ori aceste informatii primite de la alti romani, chiar daca acestia sunt de mai multa vreme in UK, nu reflecta cerintele actuale, iar persoanele care le lanseaza vad totul din prisma experientei lor personale, pe care o transpun tuturor ca fiind un calapod universal sau un standard general.

Written by

Contabil autorizat de HMRC in UK - Experienta de peste 8 ani!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message