CV / Curriculum Vitae

Ce este un CV?

CV inseamna Curriculum Vitae si este o prezentare succinta, clara si la obiect a educatiei si experientei profesionale a unei persoane. In UK, CV-ul are ca sinonim cuvantul „Résumé”.

De ce am nevoie de CV?

Pentru persoanele care nu stiu sau nu au timp sau nu cunosc limba engleza suficient incat sa isi intocmeasca un CV, le oferim acest serviciu pentru a se putea prezenta intr-o maniera profesionala la interviuri si pentru a-si putea trimite CV-ul pentru ocuparea anumitor posturi.

Ce inseamna promovarea afacerii?

Persoanelor care presteaza servicii le sugeram si o promovare profesionala a afacerii prin intermediul cartilor de vizita si a fluturasilor. Promovarea afacerii permite potentialilor clienti sa afle informatii despre serviciile oferite de dvs. si le pune la dispozitie detaliile dvs. de contact. Acestea sunt metode care va ajuta atat sa va gasiti clienti noi cat si sa va consolidati baza de clienti pe care o aveti deja.

Cum va putem noi ajuta?

Noi va putem ajuta in compunerea textului CV-ului in baza datelor furnizate de dvs, aranjarea in pagina, traducerea termenilor si printarea lui. Va vom oferi si varianta digitala a documentului pentru a avea posibilitatea updatarii lui in viitor ori de cate ori veti avea nevoie.