LTD / CIS / PAYE / VAT

Ce inseamna LTD?

Limited Company sau Limited Liability Company
Este echivalentul britanic al Societatii cu Raspundere Limitata (S.R.L).

Unde se inregistreaza un LTD?

Un LTD se inregistreza la Companies House (echivalentul aproximativ al Registrului Comertului).

Cat dureaza infiintarea unui LTD?

In Anglia infiintarea unui LTD este relativ rapida (intre 1-5 zile).
Companies House va emite un numar de inregistrare dupa care, in termen de 2-6 saptamani de la data infiintarii, HMRC (Fiscul) va emite un UTR (numar de referinta fiscala unic) pentru companie.
Companiile care lucreaza in constructii vor avea si ele obligatia sa se inregistreze in CIS, drept contractori si/sau subcontractori.

De unde obtin autorizatiile sau licentele de functionare?

In functie de profilul de activitate al firmei, s-ar putea sa aveti nevoie de autorizatii de functionare sau licente de vanzare pentru anumite produse (cum ar fi alcoolul sau tutunul, spre exemplu).
Detalii despre autorizatiile si licentele necesare le puteti obtine de la Consiliul de care apartineti.

Cum putem noi sa va ajutam sa va deschideti un LTD?

Pentru infiintarea unui LTD, va trebui sa va prezentati la sediul firmei noastre cu un buletin sau pasaport, sa aveti pregatit numele pe care doriti sa il aiba LTD-ului dvs. si sa ne spuneti daca mai exista alti actionari in compania dvs.
Documentele firmei le veti primi in 1-5 zile lucratoare iar UTR-ul emis il veti primi de la HMRC acasa prin posta in 2-6 saptamani.

Daca veti avea nevoie de autorizatii de functionare, puteti sa cereti informatii despre ele si sa aplicati pentru ele la Consiliul de la care apartineti.
Va trebui de asemenea sa aplicati pentru un cont de afaceri pentru firma dvs. deoarece este o cerinta legala sa aveti un cont separat pentru LTD, diferit de cel personal.

Contabilitate pentru companii

Pentru clientii care deja au infiintat o companie si au nevoie de servicii profesioniste de - contabilitate primara - salarii - TVA - plati CIS va recomandam colaboratoarea noastra ale carei detalii le puteti afla accesand acest website: http://www.ap-bookkeeping.co.uk