Traduceri Autorizate / Echivalari

Traduceri autorizate si Echivalari

Oferim serviciul de traduceri autorizate si recunoscute de Ambasada Romaniei la Londra – servicii oferite si prin posta!

Cine are nevoie de Traduceri autorizate?

Orice cetatean roman aflat pe teritoriul Marii Britanii este obligat sa declare Nasterea, Casatoria si Decesul la Consulatul Roman. Deoarece ne aflam pe teritoriu britanic, aceste Certificate vor fi emise de autoritatile britanice dar nu vor putea fi folosite la Consulat sau in Romania fara sa fie apostilate si traduse autorizat.

De ce trebuie sa traduc autorizat documentele?

Sunteti obligat prin lege sa declarati evenimentele mentionate mai sus in maxim 6 luni de la data cand au avut loc pentru a evita sa fiti amendat. Certificatele vor trebui Apostilate si apoi traduse autorizat. Cu certificatul apostilat si tradus autorizat va veti prezenta la Consulat unde autoritatile romane va vor emite Certificatele romanesti.

De ce am nevoie de Echivalarea studiilor?

Complementar va putem face si aplicatia de Echivalare de studii in urma careia veti primi o Scrisoare de Comparabilitate ce va ajuta potentialul angajator Britanic sa inteleaga mai bine Domeniul, Nivelul si Specializarile pe care le detineti.

Interpretariat

Ca serviciu aditional, putem sa va insotim si sa actionam ca interpreti pt dvs in cazul in care nu va este oferit un interpret din oficiu (ex: la scoala, Interviu NINO, banca, etc)

DSA Translations LTD

Toate aceste servicii le oferim prin colaboratoarea noastra S A Dume, traducator autorizat si recunoscut de Ambasada Romaniei la Londra prin intermediul firmei DSA Translations LTD. Informatii mai pe larg puteti sa gasiti la www.consultanta.co.uk.